2014-04-18 09:03:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Elhagyják a borús gondolatok

Napi horoszkóp április 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Meglepő és mulatságos meglepetésben lehet ma része. Éppen jókor, mert már kezdte elveszíteni a hitét az emberekben. Mikor ön már feladta a szervezést, a sors gondoskodik a jó fordulatról. Ha rosszul indul a napja, ebben bízhat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az elkövetkező hét a szokásosnál nehezebb lehet, ezért jól teszi, ha a mai napon megpróbál egy kicsit előre dolgozni. A nagyobb elmélyülést, több koncentrációt igénylő dolgokat végezze el a mai napon. A jövő hét nagyon pörgős lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne engedje, hogy az irigység túlságosan úrrá legyen a szívén! Amiért másokat irigyel esetleg, az lehetséges, hogy éppen akkora teher, mint amekkora előny. Más dolgokban viszont ön lehet a nyertes helyzetben. Több a szabadsága például.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hiába szeretne, ma sem menekülhet el a munkahelyéről. Rengeteg a teendője, és a főnöke valami egészen új feladattal is megbízhatja. Ha nem is nyeri el elsőre a tetszését, azért nem mondhat nemet. Bízzon a tehetségében!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma inkább ne tréfálkozzon! Csípős megjegyzéseivel most nem azt éri el, amit szeretne: nem mulattatja, hanem inkább megbántja a kollégáit. Márpedig ön sem szeret puskaporos hangulatban dolgozni. A családtagjai jobban tűrik a humorát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ami nem megy, kár ma erőltetni. A pénzre persze szüksége van, de ha úgy látja, egy forrása végképp elapadt, inkább keressen más lehetőségeket. A tartalékait sem kellene mind felélnie. Ön nagyon jól tud takarékoskodni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Forduljon időben orvoshoz bármilyen gyanús jelet is észlel magán! A fájdalmait, főleg, ha tartósak, ne pusztán fájdalomcsillapítókkal kezelje! Ha nincs semmilyen panasza, egy fogorvosi látogatás akkor is aktuális lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma a szokásosnál is nehezebben viseli el a kollégái viccelődését. Nem is bírja ki, hogy ne vágjon vissza. Ám e visszaszólás a szokásosnál is csípősebbre sikerülhet. Vigyázzon, nehogy megbántsa azt, aki éppen a segítségére lehet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Végre elhagyják a borús gondolatok, ami lehetővé teszi, hogy rendezze a régi kapcsolatait. Be kell látnia, sok mindenben a saját negatív képzelete volt a ludas. Most, hogy derűsebben lát, akár új barátságokat is köthet végre.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, több szeretetre és törődésre lenne szüksége. Ehhez azonban az első lépéseket önnek kell megtennie. Ha ön kedves és segítőkész, akkor a világ is ön felé fordul újra. Szánja meg ma a koldusokat, akik önhöz fordulnak!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sikerül ma megállnia, hogy visszavágjon egy csípős megjegyzéséért egy kollégájának. Jó taktikának bizonyul ez, mert így egy sokkal nagyobb kalamajkából menekülhet meg. Persze, ön nem felejt, s ami késik, nem múlik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Híres ön a béketűréséről, de ami sok, az sok. A mai napon sok panasz kijöhet önből, akár régi dolgok miatt is. Legyen azért konstruktív, hallgassa meg a másik védekezését, érveit is. Akkor a kapcsolat megmenthető.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: